Videné modrými očami

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

BDSM v praxi 5 – Pomôcky

Bičíky, biče, trstenice, plácačky, remene, laná, putá, reťaze, rázporky, háky, kladky, obojky, vodítka, zvieracie kazajky, klady, kríže, vibrátory, pripináky, umeláky, análne kolíčky, štipce, svorky, závažia, masky, roubíky, latexové a kožené oblečenie, rukavice, korzety, podväzky, pásy cudnosti, topánky, podprsenky s dierami na bradavky, ihly, prísavky, vákuové pumpy, elektródy, klietky, ohlávky, konský postroj, ... (a zázvor)
Nie je to tak dávno čo ma kamarátka požiadala o konzultáciu pri nákupe pripináku. Malo to byť prekvapenie pre jej priateľa. Nenavštevujem sexshopy, tie ma však prenasledujú na každom kroku. Na ulici kde sídlil môj prvý Latex, roubik a pohľad do dekoltu ;-)zamestnávateľ bol bordel, v dvore prvého sídla mojej firmy je sexshop a peepshow, o ulicu ďalej ďalšie dva, v mieste môjho prvého podnájmu bol ďalší, teraz bývam oproti sexshopu a o dom vedľa je firma ponúkajúca sex cez internet. Neviem či ma to robí expertom, ale veril som že to môže byť zábavné.
 
Sme v prvej predajni na mojom zozname. Sú tu asi 2 metre kaziet s názvom „Barely legal“, ďalších pár metrov zaberá titul „Just eighteen“, po pol metri sa ušlo Silvii, Táni a Dolly. Zvyšok tvorí zmes nemeckých titulov. Je na nich rodinné foto alebo pupkatí chlapi s krivými nohami a šikmooké dievčatá s prsiami ako lentilky pod kobercom. Za znudene pôsobiacim predavačom je na polici vyložených niekoľko vibrátorov a umelákov. Vysvetľujem predavačovi čo hľadáme. Nemajú.
 
Druhý obchod. Rovnako neúspech. Tretí obchod. Jeden majú, ale nepozdávam sa nám materiál. Štvrtý obchod. Tiež majú až jeden, ale remene na ňom by nevydržali ani sex s tunelom. Piaty obchod, tu síce nemajú pripináky, ale majú krabicu na ktorej je vyobrazená žena v putách. Zo zvedavosti si ich necháme ukázať. No, ružové putá som ešte nevidel. Materiál vyzerá pevný ako desať rokov nosené trenky. Balíme to a ideme sa vyplakať do čajovne.
 
Ceny astronomické, výber minimálny, kvalita mizerná. Pre vanilky situáciu zachráni fľaša lacného vína a balíček kondómov. Ale čo ak vanilkový sex nie je nič pre vás? Väčšina z toho čo nájdete v sexshopoch sa hodí jedine pre Barbie a Kena. O čosi lepšia ponuka je na internete, ale taktiež to nie je žiadna sláva.
 
Aj to je jeden z dôvodov prečo si väčšina ľudí v komunite pomôcky vyrába sama, prípadne si ich za zlomok ceny nechá vyrobiť od priateľov. Okrem toho, vyrobiť niečo s čím sa budete milovať je ako predohra či varenie večere pre partnera. Tretí dôvod je že minimálne mužom to umožňuje spojiť dve veľké záľuby – sex a kutilstvo. Ešte to nejako spojiť s rybárstvom ...
 
Nie raz sa zmenil stôl na stretnutí BDSM komunity na improvizovanú predajňu precízne vyrobených pomôcok. Často je ich výrobca schopný vyrobiť takmer čokoľvek či už podľa presného alebo približného zadania, prípadne upraviť to čo už je na stole. Nič nie je nemožné. To že ich sám používa, je garanciou bezpečnosti a funkčnosti.
 
Napriek vžitej predstave že každý z nás má v pivnici miesto kompótov a lekváru mučiareň s bičmi a okovami, skutočnosť je výrazne iná. Rozšírenosť BDSM pomôcok je zhruba rovnaká ako rozšírenosť sexi spodnej bielizne u vanilkových párov. Veľká časť si sa zaobíde bez nej, niektorí majú jeden či dva kúsky, len málokto ma doma plný šatník. Veď na milovanej osobe je sexi takmer všetko, teda okrem preprdených treniek a gatiek ktoré držia pokope už len zázrakom. A keď človek chce, premení a využije na BDSM pomôcky to čo má doma – remeň, varechu, ihly, sviečky, ľad, kefu na vlasy, elektrickú šnúru k počítaču, štipce na prádlo, zázvor ...
  
Väčšine sa tak či tak páči len niekoľko pomôcok. Napríklad mne prídu masky či kukly smiešne a navyše sa mi nepáči že dehumanizujú môjho partnera. Vlastne, vo všeobecnosti nemám rád príliš komplikované pomôcky. Taký opasok je neuveriteľne praktický.  Teda až na to, že pri jeho používaní je potrebné si druhou rukou držať nohavice aby nespadli.  Nech je akokoľvek, v sexshopoch sa nakupovať neoplatí. Čo sa týka pomôcok, komunita funguje viac než dobre.
 
Nabudúce sa stručne zmienim o niektorých BDSM praktikách.
 
Jednotlivé praktiky radšej vysvetlím neskôr na príkladoch. Ďalšia časť sa preto zaoberá komunitou.
 

D/s a príslušentsvo | stály odkaz

Komentáre

  1. modroocko
    ja sa len chcem opytat, naco si pri milovani drzis nohavice?
    Vopred dakujem za odpoved.
    Inac hovoris o veciach, o ktorych veru nemam ani paru :-))
    publikované: 19.11.2006 21:11:09 | autor: čvi (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. 2 čvi
    Lebo jak z nich vytiahnem remeň, treba ich držať, ináč by mi hneď spadli. A zo skúsenosi viem že jak sa subinka začne raz smiať, možeš ju remeňom aj na smrť umlátiť, neprestane sa ti rehotať. :-D

    Druhým riešením by bolo pridať jej ešte zopár navyše za to, že sa nepostarala aby sa mali gate na čom zaháknuť a nespadli. Len sa bojím že z nohavicami na kotníkoch by už prísneho pána nezaral ani Anthony Hopkins, nie to ešte tak mizerný herec ako som ja.
    publikované: 19.11.2006 22:57:47 | autor: modroocko (e-mail, web, autorizovaný)
  3. pomocky
    tak na tomto komentare som sa dobre zasmiala:))
    ...ale aby som napisala aj nieco k teme BDSM a pomocky: Okrem problemu s nedostatocnym tovarom na nasom trhu je tu este jeden a to ta mala nalepka na vyrobku s nehorazne vysokou sumou, vo vacsine pripadoch...
    Skor ako by sme si s partnerom mali kupit nieco take, radsej si zaplatime vylet niekam na chatu...a tam sa len fantazia zacina:)napriklad...
    publikované: 21.11.2006 02:08:15 | autor: bianca (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. prepac...
    my sa totiz milujeme uplne bez nohavic... Popisovat, kde v tom case su, je prilis intimne, ale nie su oblecene...
    publikované: 21.11.2006 06:57:09 | autor: čvi (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. 2 bianca
    Presne ako vravíš. Našťastie sú aj iné možnosti. Napríklad úplne jednoduchý roubík (po slovensky vraj mlčadlo :-D).

    Cena na nete 2 235SKK (http://www.4sex.sk/product_info.php?products_id=738). Určite sa dá najsť aj lacnejšie, ale toto je pomerne obvyklá cena. Ak by som si nechal spraviť úplne identický od kamošky, spraví mi ho za 150SKK, čo je 1/15 ceny.

    Z shopov čo poznám ma rozumné ceny akurát tak http://www.signd.cz/ ktorý sa na BDSM pomôcky priamo špecializuje. Na druhej strane málo ľudí ktorý s BDSM začínajú ich bude poznať. Skôr navštívia shop v svojej blízkosti kde si veci môže dobre obzrieť pred ich kúpou. Aj keď pri tých cenách o tej kúpe pochybujem. ;-)

    Takže, ak nemáš kontakty, fakt je lepšie ísť na chatu. Jedine že máš peňazí na rozdávanie :-D
    publikované: 21.11.2006 10:26:25 | autor: modroocko (e-mail, web, autorizovaný)
  6. 2 čvi
    Podľa niektorých prieskumov je často pre ženy muž viac sexi oblečený (ak to nie su tepláky od vietnamca na trhu) než vyzlečený. Oblečenie mu dodáva dôstojnosť a spoločenský status ktorý nahý už proste nemá. Potom je to len pupkáč na ktorom čosi smiešne stojí či ovísa ;-)

    Druhý dôvod je že svoju sexualitu prežívam aj mimo špeciálne na sex vyhradeného času (utorok a sobota od 21:30 do 22:45). Napríklad, z práce sa vraciam vždy v nohaviciach. Ak sa hneď pri príchode domov nájde dobrý dôvod, čo sa kedysi Lastovičke stavalo častejšie než výnimočne, nebudem sa rýchlo vyzliekať aby som mohol vytiahnuť remeň z nohavíc. On ten aspekt nekompromisného okamžitého trestu má niečo do seba ;-).

    Inak sa samozrejme použitiu remeňa nahým chlapom nebránim. Veď by to bola škoda nevyužiť príležitosť spraviť radosť partnerke len preto že som bez gatí. :-D
    publikované: 21.11.2006 10:48:37 | autor: modroocko (e-mail, web, autorizovaný)
  7. 2 čvi
    Priznám sa že celý deň dumem na aké miesto sa dajú dať nohavice, že je natoľko intímne, že sa to tu nedá napísať. Nech sa snažím a trápim akokoľvek akokoľvek na nič som neprišiel.

    Možno by si mohla dať nejakú nápovedu kde su tie nohavice?

    Snáď na to potom prídem a ukojím svoju zvedavosť. ;-)
    publikované: 21.11.2006 18:42:45 | autor: modroocko (e-mail, web, autorizovaný)
  8. čvi
    To by každý vedel, mať sex nahý!
    publikované: 22.11.2006 18:07:50 | autor: Lastovicka (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. noooooooo...
    dobre...
    a co tak rozopnut remen, klaknut si pred partnera a pomaly, pomalinky mu tie nohavice posuvat dolu... milimeter po milimetri.. jeho fantazii sa medze nekladu, co sa tyka dalsieho zaobchadzania s remenom. Ale nohavice su zatial kdesi pri clenkoch a ja pred nim klacim... a hadajte, co... Ja pred remenom v takej chvili uprednostnujem tahanie za vlasy... :-) Pekny zaciatok, nie?

    Inac, s tymi nohavicami na intimnom mieste som ta trochu natahovala :-)
    publikované: 22.11.2006 19:28:16 | autor: čvi (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. čvi
    no...ja neviem, milimeter po milimetri...a nezaspí ti po stojačky?(predstavujem si to ako celkom zdĺhavý proces)
    publikované: 22.11.2006 22:53:36 | autor: Lastovicka (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. lastovicka...
    rychlost sa nemeria v dlzke, ale v dlzke za casovy usek... :-) teda napr. mm/s, co je pri priemernej dlzke nohavic 90 cm... nechce sa mi to pocitat :P A nebud taka dosledna, mozes aj zrychlit...
    a pocas posuvania nohavic dolu sa vselico moze diat, nie? A pri tom veru ziaden chlap nezaspi...
    publikované: 23.11.2006 07:15:25 | autor: čvi (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. BDSM
    Super článek, díky ;) Jsem ráda, že nejsem v tomhle šílenym světě jediná, kdo má takovhle choutky. No jinak, vy jste tu všichni takový znalý. Chtěla jsem se zeptat, jestli byste mi dopuručili nějaké dominance masáže? Narazila jsem na ně tady https://www.eroticpraguemassage.com a vypadá to moc dobře, ale nemám zatím žádný zkušenosti s podobnými salony.
    publikované: 01.10.2019 15:27:16 | autor: Dena (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014