Videné modrými očami

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Dokázali by ste mať sex s dievčaťom ktoré miluje spanking a špeciálne fackovanie?

Nie je to tak dávno čo sme sa s Lastovičkou rozišli. Bolo toho mnoho čo nás držalo pokope. Jedná z vecí bolo že mi nerobilo problém dať jej v rámci predohry či sexu facku ...
PonukaVždy po rozchode človek postupne prichádza na to čo mu bude chýbať. Niečo ale vie hneď a bojí sa že to v kombinácii s inými vlastnosťami už druhý krát nenájde. Lastovička sa bojí že si len veľmi ťažko opäť nájde fajn chalana ktorému sa bude páčiť D/s. Koľko je fajn chalanov v bežnej populácii to zhruba odhadnúť vie. Čo netuší je akej časti mužov by sa páčilo v sexe to čo jej.

Netuším to ani ja. Preto som sa rozhodol usporiadať malú anketu.
 
Ak by ste mali priateľku ktorá od vás požaduje aby ste jej pri sexe a predohre dali zopár faciek pripadne dali pár rán rukou či remeňom po holom zadku, vyhoviete jej?  (Samozrejme, možné je všeličo iné, vašej predstavivosti sa medze nekladú. Nemusí to byť vždy rukou a nie len po zadku, uvádzam to aby bolo jasné o čo ide, nie aby som sa chválil svojou kreativitou. ;-)
 

                                   (Pozrieť výsledky alebo hlasovať v ďalších anketách.)

Ak chcete k svojej odpovedi ešte niečo dodať, doplňte to do komentárov. Vďaka za každú odpoveď.
 
 

Lastovička | stály odkaz

Komentáre

  1. možno je lastovička fajn dievča
    ale ak by to takto fungovalo v každom vzťahu, ľudstvo by sa hneď na začiatku svojej existencie vyvraždilo, čo by zrejme zemeguľu a niektoré zvieracie druhy potešilo
    publikované: 03.09.2006 19:04:01 | autor: Terreza (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Terezza
    mas recht:)
    publikované: 03.09.2006 19:15:48 | autor: cokomilka (e-mail, web, autorizovaný)
  3. no
    moj priatel na zaciatku nasho vztahu, ked sme skusali vselico a insie chcel aby som mu dala facku ja (cickou este k tomu), no ale nastastie, to nie je velmi bolestive. Takze facky prsickom mu davam ak chce, ale normalnu facku by som mu urcite nedala. Pri sexe ma obcas tlapne po zadku alebo trosku ustipne a to mi nevadi, ale nic bolestive...A pri mojom odpore k bolesti by som mu to ani neradila:)
    publikované: 03.09.2006 19:19:10 | autor: KC (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Pre Terrezu a cokomilku
    Nebojte sa, Lastovička prežila, a dokonca bez újmy na zdravi ;-), ale hlavne mala zo sexu potešenie, čo by ináč nemala.

    Tak ako pri všetkých sexuálnych aktivitách, najdôležitejším orgánom je mozog. Takže je to viac o tom pocite "dostala som facku" než o tom aby ta facka bola silná. Musi byť silnejšia ako pohladenie či náhodný dotyk a to stačí. Mlátiť ju či skutočne fackovať by bolo kontraproduktívne, nie je masochistka a nevzrušuje ju bolesť. A ani mne by sa to nepáčilo.

    Myslím že súvis medzi D/s-kovým sexom a prežitím ľudstva je minimálny. Sex ako sex. Podstatné je aby sa v jeho následku rodili deti ;-)
    publikované: 03.09.2006 19:51:07 | autor: modroocko (e-mail, web, autorizovaný)
  5. tá fotka nemá chybu!
    mňa nerajcuje keď mám niekoho fackovať -už som to skúšala. A nechcem sa ani prispôsobovať len preto, že sa to páči jemu.
    publikované: 06.09.2006 12:07:49 | autor: henka (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Zkouška sexem
    No mě by to určitě nevadilo aspoň bych zkusil co se mi líbí, ale třeba mě láká poslední dobou zkusit nějaké takové slečny https://escortprague.agency/cs/mesto/praha-1/ myslím že to by mohl být zážitek ještě když si řeknete co se vám líbí a slečna by se vám přání snažila splnit přání. A jak se říká žijeme jen ráz. :)
    publikované: 24.06.2022 11:09:35 | autor: Ondra (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014