Videné modrými očami

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Keď je život zázračný alebo La dolce vita

Aj keď to nie je dávno čo som sa rozišiel s Lastovičkou a stále cítim chladné prázdno po mojom boku či už stojím alebo ležím, v poslednej dobe som zažil a zažívam toľko príjemných veci že opäť okúšam omamujúci pocit ktorý som zažil naposledy v osemnástich. Prvý krát na zakázanom filme, prvý Kankán v poličke, prvý časopis kde je TO všetko vidno v spodnej zásuvke pod hrbou nevinného bordelu z destva...

Neviem koľko mám na svoje šťastie dôvodov, ale skúsim povedať aspoň prvých 10 čo ma napadne:

  1. Je nádherné leto (milujem všetky ročné obdobia, ale akýmsi zázrakom milujem zimu v zime a leto v lete)
  2. Všade po uliciach chodia nahé baby (Oprava. Bol som to skontrolovať a oni sú v skutočnosti oblečené, ale veľa toho na sebe nemajú)
  3. Ešte som nebol na dovolenke, ale už na ňu pomýšľam (teda hlavne s kým a kam, keďže nudapláž s Lastovičkou v Chorvátsku už nie jediná možnosť ;-)
  4. Každý má viac času, nočný život sa často stretáva s ránom
  5. Dá sa plávať a bicyklovať (a včera som si dožičil celodenný výlet na biku)
  6. Ráno sa budím do krásneho slnečného dňa a nie hlbokej zimnej noci aj keď vstávam rovnako ako predtým
  7. Všetci s neskrývanou chuťou flirtujú, vrátane predavačiek v hypermarketoch
  8. Môžem spať nahý pri otvorenom okne bez toho aby som dostal zápal pľúc (aj keď teraz mam pauzu odkedy robotníci od skorého rána zatepľujú múr na budove oproti).
  9. V práci sa mi darí
  10. Oblieta ma Lastovička
La Dolce VitaSmutné veci sa mi okrem rozchodu s Lastovičkou vyhýbajú, dokonca som si dovolil trochu letného hriechu a ponúkol Koníkovi že si spolu môžeme občas vyraziť na túru alebo niekam na bicykli či zajazdiť na koni. Jazdiť na koni? Uf! Čo sa to so mnou deje? Už mi chýbajú len strie, prsia  a pomarančová kôra! Neviem či z toho niečo bude. Predsa len, voľný čas ktorý jej vznikol keď sme sa prestali stretávať už dávna zaplnila niečím či niekým iným, možno nechce byť opätovne odrhnutá nabok až príde čas. Alebo sa je už so mnou nikam nechce. Čas ukáže.
 
Keď som sa po úžasnej grilovačke a premietaní fotiek z ciest mojich kamarátov vysmiaty ako lečo o polnoci lúčil s kamarátmi, ktosi oľutoval že sme si nezapisovali všetky fajky čo ten večer padli. Vtedy som si  uvedomil že ja síce píšem kde čo (Lastovička s Koníkom by vedeli porozprávať), ale teraz mi je tak dobre, že stíham život len vychutnávať, zapisovať ho budem až neskôr. Snáď ...
 
 
<script type=text/javascript>

Čo vypadlo z košíka | stály odkaz

Komentáre

  1. :))
    naplno
    publikované: 06.07.2006 18:07:05 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Uzasne...
    jeejda... cloveku sa to normalne uzasne cita.. len tak dalej...
    publikované: 06.07.2006 19:23:37 | autor: iwushqa1 (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. 2 iwushqa1
    Som rád že sa mi podarilo vliať aspoň kúsok môjho skvelého pocitu do tohto krátkeho textu. Verím že až prídu časy keď budúcnosť nebude tak jasná a prítomnosť tak veselá, bude mi vzpruhou a jeho optimizmus mi dá silu naďalej sa usmievať na svet. Môžem len dúfať že tento optimizmus a silu v ňom nájdu aj iný.

    Vďaka za vaše komentáre.
    publikované: 06.07.2006 19:41:50 | autor: Modroocko (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014