Videné modrými očami

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

O piatich dňoch bolesti a jednom centimetri

Vždy som vedel že je oveľa kratší, no žiadnej pred Lastovičkou to nevadilo. A čo ja neurobím pre lásku ...
V každej knihe o sexe pre cudné aj skazené dievčatá je napísané že s mužmi treba opatrne. Stačí neopatrné slovíčko a zrazu máte v posteli miesto tigra len neistého školáčika ktorý je na tom so sebavedomím horšie než mutujúci siedmačik pri jódlovaní.
 
CensoredA tak som aj ja miesto vášne a vzrušenia cítil len zúfalstvo z toho že to čo by nás malo spájať nás rozdeľuje, vediac že na vine je mizerných pár centimetrov. Nie, nemusel som si ho merať aby som vedel že je kratší. Bol taký krátky že len čo som sa narodil, pýtala sa mamka či je to v poriadku. Nebolo, ale jej rany boleli ešte príliš na to aby nechala niekoho zarezať aj do svojho syna.
 
Mne to nikdy nevadilo, žiadna si nesťažovala, najdôležitejším sexuálnym orgánom je predsa mozog.  Lastovička mi však dala jasne najavo že mozog nie je všetko a ak s ním niečo nespravím, budeme sa musieť rozísť. Odkladal som riešenie v nádeji že sa cez to prenesie, ale veci sa len zhoršovali a tak som sa odhodlal.
 
Hodina H. Líham so strachom. Celé to bude prebiehať v lokálnej anestéze a tak samotný zákrok začína dvoma bolestivými vpichmi priamo do neho. Načo to tajiť, aj sa mi podarilo nejakú tú slzičku hneď na začiatok uroniť. Rýchlo v ňom strácam cit, ak to chcem zastaviť, musím to povedať teraz, onedlho bude neskoro. Mlčím, ešte mi nedošla odvaha. Lekárka mi musí narezať šľachu ktorá ho drží aby sa stal zdanlivo dlhším. Samotný rez nebolí takže mám pocit ľahkého víťaztva ale to netuším aké peklo ma čaká až vyprchá účinok injekcie.
 
Pať dlhých nocí sa mi sníva o tom ako si ho strkám do ľadu, aby som utíšil bolesť. Cítim sa ako keby mi ho niekto trhal von z tela. Dnes je to piaty deň. Prvý čo mám chuť jesť. Prvý deň keď som nebral lieky od bolesti. Neviem o koľko je dlhší, po operácii som zdalo že aspoň o meter, teraz dúfam v centimetre. Dnes sa môj očistec končí, ale celé ma to čaká ešte raz – len tých šliach ktoré sa budú narezávať bude viac. Paradoxne sa na to teším, verím že tých par dní bolesti bude vyvážených 40 rokmi šťastného spoločného života s Lastovičkou.
 
Všetci kamaráti o mne vravia že mám dobre podrezaný jazyk. Netušia že už par dní to platí aj doslovne.
 
 
 
 
<script type=text/javascript>

Lastovička | stály odkaz

Komentáre

  1. fuha
    no teda...
    publikované: 19.02.2006 11:39:00 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Ma to aj iné vyhody
    Jasne že som to nerobil len kvôli Lastovičke. Hlavne som už konečne chcel aj ja lízať zrmzlinu bez toho mi šla do nosa :-)
    publikované: 19.02.2006 12:24:34 | autor: Modroocko (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. :))
    tak nech sa dobre lize :)
    publikované: 19.02.2006 13:00:15 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. laska merana dlzkou penisu
    aaaauuuu chlapcek, stalo to za to ?
    publikované: 27.09.2007 18:11:08 | autor: sygon (e-mail, web, autorizovaný)
  5. 2 Sygon
    No, s Lastovičkou sme sa časom rozišli (kvôli niečomu inému), ale aj tak nepochybujem že to stálo zato. Minimálne viem, že som pre daný vzťah spravil dosť, a nemusel som po jeho konci riešiť žiadne "keby". A aj vďaka tomu som bol schopný po skončení vzťahu s Lastovičkou pokračovať v živote a novom vzťahu naplno. A to je naozaj veľká vec.
    publikované: 27.09.2007 19:05:14 | autor: modroocko (e-mail, web, autorizovaný)
  6. velkost penisov
    neviem si predstavit , ze by som to po nejakom muzovi chcela , ale mozno ano ale urcite by to zo mna nikdy verbalne nedostal a pravdepodobne by sa to ani nijak inak nikdy nedozvedel .
    publikované: 27.09.2007 19:10:36 | autor: sygon (e-mail, web, autorizovaný)
  7. 2 Sygon
    No, mne sa naopak páči ak partner povie čo chce. Pretože čo sa jednému zda veľa, pre druhého môže byť maličkosť. A jeden podrezaný jazyk ktorý mi chceli podrezať hneď po narodení a nespravili tak mi nepríde ako niečo o čom by sa nedalo rozprávať medzi partnermi ktorí maju k sebe dôveru a majú sa radi.
    publikované: 27.09.2007 19:36:01 | autor: modroocko (e-mail, web, autorizovaný)
  8. o pochopení
    Nuž, tento príspevok si napísal dobre. Tak dobre, že jeden náš spoločný známy s veľkým citom pre senzácie ho celkom nepochopil (aj keď je veľmi inteligentný) a rozširuje o tebe, že si si dal predĺžiť penis. A že si sa tu k tomu priznal. Ja len že mi to príde úsmevné a zároveň je to príležitosť pochváliť celý tvoj blog. Tak chválim..
    publikované: 29.11.2007 12:09:40 | autor: Macko Usko (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. 2 Macko Usko
    Ta kde! Penis som si dal skrátiť. Už ma nebavilo ho stáčať aby sa mi zmestil do nohavíc. A to ani nehovorím o tom aký monokel mi spravil pred rokom keď som si ho chcel pri sprchovaní ležérne prehodiť cez plece aby som si po ňom sústavne nestúpal a trafil som sa žaluďom rovno do oka. ;-)

    Mimochodom, ktože si? Pripadne práskni nášho senzáciechtivého spoločného známeho ;-)
    publikované: 29.11.2007 13:44:24 | autor: Modroocko (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. 2 Macko Usko
    Som ešte pozabudol.

    Som rád že sa ti páči, a vďaka za pochvalu. ;-)
    publikované: 29.11.2007 13:46:09 | autor: Modroocko (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. práskanie kamaráta
    Neboj prásknem, dakedy osobne.. :-))
    publikované: 29.11.2007 15:34:09 | autor: Macko Usko (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014