Videné modrými očami

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Poďakovanie neznámemu nadržancovi

Nič človeka nepoteší viac, než keď si to niekto odmaká zaňho
Podľa prieskumu realizovaného firmou Durex má priemerný Slovák sex 117 krát ročne. Toľko štatistika.
 
Milujúca sa dvojicaJa sám môžem zodpovedne prehlásiť že sa k tomuto číslu ani nepribližujem, nepribližuje sa k nemu ani moja frajerka (no ty by ešte bolo ak by nám ten počet nesedel na chlp presne). Ak prerátam 117 stykov ročne do zrozumiteľnejšieho čísla, ide o 10 súloží mesačne. Alebo ináč, zoberme si z čoho sa skladá priemerný sexuálny styk:

- Dôkladná hygienická príprava v sprche (10min)
- umytie zubov (5min)
- predohra(25min)
- sex (1min)
- získanie povolenia otočiť sa na druhý bok a spať (20min)

Podotýkam že uvedené časy sú minimálne a v praxi pomerne ťažko dosiahnuteľné. Takže to máme dokopy 61minút vášne. Moja úvaha je. Ak je pracovná doba 8 hodín, máme 5 pracovných dní do týždňa, tak priemerný Slovák strávi 3 pracovné týždne uspokojovaním svojho rozmnožovacieho pudu. A to navyše dosť neúspešne, keďže Slovákov napriek tomu ubúda.
 
Preto by som chcel z celého srdca úprimne poďakovať všetkým Slovenkám a Slovákom ktorý v rámci nadčasov v posteli šetria môj čas ktorý ja potom môžem venovať boju za svetový mier a písaniu tohto blogu. Ešte raz, úprimne Vám ďakujem. Nech Vám vaše úsilie pán boh oplatí na deťoch. Ani nie tak na kvalite, ako na množstve. Ďakujem.
 
Zdroj: WANDA.SK - http://wanda.atlas.sk/sex_a_vztahy/12009/
 
OPRAVA:
 
Zdá sa že na wande nedokázali ani prepísať správne údaje zo svojho zdroja a celé to domotali.
 
V skutočnosti podľa Durex Global sex servey 2005 má priemerný Slovák sex len 106 krát ročne. Napriek tejto chybe to výsledok mojej úvahy výrazne nemení, počet pracovných dní sa mení zo skoro 15 na  cosi vyše 13, čo je stále skoro tri pracovné týždne :-). Celkovo štúdia nie je prekvapujúca, aj keď je zaujímavá.
 
Ešte pre redaktorku horeuvedeného servra: Nemá to byť "Bičik Bičík Strieška" ale "Bičík Krúžok Otvorená kladka".
 
 
 
 
<script type=text/javascript>

D/s a príslušentsvo | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014