Videné modrými očami

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Viem že nie som teplý

O jednej z najbláznivejších stávok a najteplejšom bozku v mojom živote
Existuje niečo čo by neurobil muž pre ženu ktorú sa snaží zaujať? Určite áno, ale veľa toho nebude. Keď ju zaujme a nestačí mu už len jej obdivný pohľad, keď túži po jej nežnom dotyku a pre neho spraví hocičo.
 
V čase keď som ešte len uháňal Lastovičku, uzavrel som s ňou stávku že pobozkám nášho spoločného Bozkávajúci sa chlapiteplého kamaráta a ako výhru ma pobozká ona rovnakým spôsobom. Kým som bol blízučko pri nej a očami visel na ..., na všetkom na čom len muž môže visieť na žene, vtedy sa mi to zdala tá najjednoduchšia vec na svete.
 
Tento pocit sa ale rýchlo vytrácal so vzďaľovaním sa od Lastovičky a približovaním sa ku kamarátovi. Situáciu mi neuľahčilo ani to že mi v minulosti niekoľkokrát naznačil že až  zmením stranu, jeho náruč je otvorená. Preto mu pre istotu stručne vysvetlím že som stále na opačnej strane a jedná sa naozaj len o stávku, nech si nerobí márne nádeje.
 
A už je to tu! V očakávaní najstrašnejšieho sa mu na zlomok sekundy zahľadím do očí, jeho zreničky sa mi zdajú hrozne veľké, dúfam že nie vzrušením. V duchu rátam jeden, dva, tri, teraz! Desím sa rýchlosti s akou ubúdajú centimetre medzi mojimi a jeho perami. Viem že táto stávka sa dá vyhrať, len treba zatnúť zuby. Teda obrazne, v skutočnosti ich zatnúť nesmiem. Cítim že mi chýbajú posledné milimetre, neviem či mám držať oči otvorené alebo zavreté. Nakoniec sa rozhodnem nechať ich otvorené, obávam sa že ak ich zavriem, zatnem aj zuby. Už cítim jeho vôňu, jeho pery na mojich perách, cítim ako ma škrabe strnisko na jeho brade. V tej chvíli to skoro vzdám, ale zrazu sa všetok hnus stratí, a necítim vôbec nič. Asi najbližšie má k tomu bozk na stenu. Absolútne žiadna emócia, žiaden hnus, žiadna chuť, nič. Trvá to niekoľko sekúnd a je koniec. Dokázal som to!
 
Bolo to niečo medzi bozkom a pusou, nebola v tom žiadna vášeň, žiaden cit, žiadna emócia ... teda aspoň z mojej strany a čo cítila druhá strana sa radšej nikdy nespýtam. Bola to jedna z najťažších stávok a paradoxne, výhru som si nevybral. Jeden sterilný bozk mi stačí, od Lastovičky som ďalší nechcel. Radšej nikdy ako takto.
 
Teraz už ju môžem bozkávať koľko chcem, ale ak ten teplý bozk prispel čo i len kúsok k tomu aby pochopila ako veľmi túžim zmeniť naše priateľstvo na niečo viac, stál zato. Ale raz stačilo!
 
A ešte jedna vec: Mám empiricky overené že nie som ani kúsok na chlapov, teda nie že by som o tom predtým pochyboval.  ;-)
 
 
 
<script type=text/javascript>

Lastovička | stály odkaz

Komentáre

  1. nooo
    teda, zaujimavy pocit
    publikované: 08.12.2005 13:06:55 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. hm, o takejto stavke som este nepocula
    viem, ze muzi castokrat provokuju zeny, ze sa nedokazu obozkat medzi sebou, ale co opisujes Ty je novinka:). Obrazok je archiv alebo Ty a dany mlady muz?:)
    publikované: 08.12.2005 13:22:54 | autor: tweety (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. 2 tweety
    Obrázok je archív, a priznám sa že som veľmi dlho hľadal taký na ktorom sa dvaja chlapi bozkávajú a zaroveň mi to nie je vyslovene nepríjemne. Pohľad na dvoch bozkávajúcich sa chlapov nie je nič pre mňa, ale chcel som aby obrázok korešpondoval s textom.

    A čo sa týka dvoch bozkávajúcich žien, myslím že mnohé netreba ani provokovať ;-)
    publikované: 08.12.2005 13:34:42 | autor: Modroocko (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. hmm,
    a naaahodou to nemate fotograficky zvecneneee, ze? oj, ale ta fotka hore je kua zuataaa, xaxa:ˇ) ale inak sa ni to hnusi, ked je ch+ch.. ale fotka je fakt ozaj vazne dobra:ˇ)
    publikované: 08.12.2005 15:28:38 | autor: certica (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. 2 certica
    Prekvapím ťa, ale fotky z toho sú. Len vzhľadom na to že ich zverejnenie by bol zásah do kamarátového súkromia som vybral inú. Som rád že sa ti páči, nebolo ľahké.
    publikované: 08.12.2005 16:14:07 | autor: Modroocko (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. No....
    ...keď aj po tomto co si dokazal ta tvoja lastovicka bude stale odmietat tak si ta nezasluzi. Lebo nie je vela hetero chalanov co by toto spravili...
    publikované: 08.12.2005 17:05:44 | autor: Immortal (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. 2 Immortal
    Nuž s Lastovičkou sme sa dali dokopy par mesiacov po tom a sme spolu doteraz.
    publikované: 08.12.2005 17:38:51 | autor: Modroocko (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. od veci
    len tak od veci pre autora ze sa velmi dobre citaju tvoje clanky :)) fakt super :))
    publikované: 08.12.2005 21:23:25 | autor: key (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. Muz klzuci muzovi jazykom po rozkroku ;)
    Trosku odbocim od tvojho bozku, pretoze ma napadlo nieco , co ma uz dlho zaujimalo . Odstartoval to prave tento clanok .
    Zaujimalo by ma , co tak ohrozuje muzska homosexualita u muzov . Co v muzoch drazdi homosexualita ? Aka emocia ta hnala par krat tvrdit, ze nie si homosexualny ..ako je mozne ze si pri bozku nic necitil ? Preco bdsm hrac ma vopred zaskatulkovany pozitok z niecoho tak vynimocneho ? Strati sa hnus a potom nic ? Hnus a potom nic ? Hnus ? nic ?
    Mam podozrenie ze muzi so strachom z homosexuality maju komplex z tuzby po muzoch . A zvedavost si podobnymi vecami vopred ospravedluju a pokusy si vycitaju .
    Antihomosexualita mi pride podobna vanilkovosti .
    Mozno skutocne muzov muzi nelakaju tak ako zeny lakaju zeny ale .. predsa ak ma nieco neoslovuje a neohrozuje tak o tom nepotrebujem pisat, negovat to , ospravedlnovat sa a ani to urazat. A ja poznam mnoho muzov , ktorych na homosexualitu tak prebytocne negativne a vobec pre mna nepochopitelne reaguju .. Cim to je ?
    publikované: 27.09.2007 18:01:27 | autor: sygon (e-mail, web, autorizovaný)
  10. 2 Sygon
    1) K očakávaniu nepríjemného pocitu pri bozkávaní s chlapom: No, mohol som aj klamať a napísať že som sa tešil, alebo že som nečakal nič zvláštne, na to ale nevidím dôvod. Vždy keď človek robí niečo prvý krát, má nejaké očakávanie, a to moje bolo že to bude nepríjemné. Nenaplnilo sa, necítil som nič. Verím že niečo podobné cíti homosexuál pri bozku so ženou. Proste ho to nevzrušuje, aj keby sa bozkávala sabadokonalejšie, neprerobí sa. Tak ako ani ja.

    2) To že zdôrazňujem že nie som teplý nie je príznak homofóbie ani skrytej homosexuality. Len som zvyrazniť akô bláznivú vec som bol ochotný spraviť pre Lastovičku.

    Ja ľudí nedelím na teplých a hetero. Všetci hľadajú niekoho s kým budú šťastný, a mne je to fuk či ich partner ja tretí do mariáša alebo prsnatá blondínka ;-)

    3) A prečo som o tom písal? Pretože ma prekvapilo kam som ochotný až zájsť a rovnako aj to že pocit pri "teplom" bozku nebol taky ako som čakal.

    4) A čo sa týka prehnaných reakcií. Ja myslím že najviac sa teplých štítia tí čo žiadneho nepoznajú, tí ostatní snáď nikdy. Ľudia sa proste boja neznámeho a cudzieho.
    publikované: 27.09.2007 18:36:25 | autor: Modroocko (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. muz muzovi ... na kline sedi
    Hm, napadlo ma to, lebo hetero zeny na homosexualitu reaguju v mojom okoli dvojmo : su zeny, ktore absolutne zeny nevzrusuju a nezaujimaju a su zeny , ktore to laka a skusaju to so zenami. Muzi ale reaguju prapodivne : stitia sa homo, odmietaju to , su z toho znechuteni, alebo im to nevadi leb preboha nech sa to neskusa na nich , alebo im akoze nevadi lebo homa /skratka nie urazka/ v svojom okoli poznaju ale tiez maju potrebu definovat svoju heterosexualitu pred tym druhym . Asi preto ma to napadlo.
    Muzska homosexualita ale aj vobec experimentovanie medzi muzmi je taka akesi tabuizovane , fuu ale ked som popustila uzdu fantazie , vedela by som si nakombinovat zo znamych dvojicu , ktorych vzajomne dotyky a bozkavanie by ma draazdili ;) to by boli tvare :))) Uz ich vidim ..
    add 4) je to pravda, ale nemyslim ze je to odpoved , ktora ma uspokoji . Myslim , ze muzi reaguju velmi specificky na potencialny fyzicky kontakt s muzmi , ci uz recami a spravanim . Ty si pisal o ludoch ja len o muzoch a len o fyzickom kontakte s muzmi a zaujimalo ma preco to tak je .
    Ak sa muzi boja , tak coho ? Na analnom sexe neni nic zahadne , nakoniec ho praktikuju u zien, po pripade maju dokonca odskuseni v opacnej polohe. a bozky ? usta jak usta , muzkse ci zenske. Tak nefim
    publikované: 27.09.2007 18:53:02 | autor: sygon (e-mail, web, autorizovaný)
  12. 2 Sygon
    Sexualita je kombinácia toho s čím sa človek narodil a prostredia v ktorom vyrastal. Ja to beriem tak, že malé percento ľudí sa rodí so 100% vyhranenou sexualitou, zvyšok je kdesi medzitým a viac či menej sa vie prispôsobiť prostrediu a normám v ktorom žije. V starovekom Grécku nebola mužská homosexualita tabu, a nemyslím že by vačšina mala homosexuálny sex s donútenia.

    Dnes je spoločenská norma iná, a ľudia sa jej opäť prispôsobili. Nemyslím si že by muži mali vačší strach z homosexuálnej skúsenosti, rozdiel je úmerný len rozdielu ako vníma mužskú a ženskú homosexualitu súčasná spoločnosť.

    A za ten rozdiel vo vnímaní sú zodpovedné aj ženy. Pretože čo formuje vnímanie vlastnej sexuality mužov viac ako ženy?

    A nakoniec, ak by bol ženám pohľad na dvoch bozkávajúcich sa mužov tak príjemný ako pohľad na dve bozkávajúce sa ženy pre muža, tak by bolo gay erotiky a pornografie rovanako vela a ako lesbickej. A nemyslím že by to bolo spôsobené tým že by nebolo dosť teplých "hercov" ;-)
    publikované: 27.09.2007 19:33:17 | autor: modroocko (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014