Videné modrými očami

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ešte 120 hodín v ženských snoch

Nič nie je pre ženy príťažlivejšie na svete ako zadaný muž. Je šelmou v klietke. Chcú ju pozrieť, zažiť vzrušenie bez rizika, sledovať leva nebezpečného ako mačiatko.
Zdánlivo krotká šelmaTie najodvážnejšie dokonca prekročia žltú čiaru na zemi označujúcu zónu kam dosiahne zo svojho väzenia. Približujú sa až kým ho nepreberú z letargie, nevzbudia v ňom inštinkt lovca, len aby mohli uskočiť späť za čiaru pri jeho prvom dravom pohľade.
 
Užívam si túto rolu. Smejem sa ich strachu keď sa vrhnem proti mrežiam. Cítim ako sa mi chvejú svaly keď vidím ako sú opäť na pár sekúnd korisťou. Nedovolím poslednému kúsku ich strachu vyprchať.
 
Byť zadaný je vstupenka do ženských spŕch. Byť zadaný znamená zmeniť sa na plyšového medveďa ktorému chcú povedať všetky svoje tajomstvá a potom sa vyplakať na jeho ramene. Byť zadaný znamená flirtovať bez toho aby ste neustále museli vysvetľovať že ešte sa nechcete zoznámiť s jej matkou.
 
O toto všetko ma svojím cvičným návratom o 120 hodín Ovečka pripraví. O sklamaní mojích početných mileniek škoda hovoriť. Taktiež moja poctivá tréningová príprava na onanistickú olympiádu bude prerušená. Ani netuší koľko škody svojím príchodom na Slovensko narobí.
 
Teším sa na teba Ovečka ...

 

 


Ovečka | stály odkaz

Komentáre

  1. Magnet
    zena, ktora sa ovlada nie je nic vynimocne .. Muz, ktory sa dokaze ovladnut a dokonca aj z tejto pozicie drazdi, je pekelne pokusenie . A vobec nemusi byt v klietke. Staci ze sa dokaze slobodne prechadzat, obdivovat, nechat sa obdivovat , odolat alebo nevziat si vsetko a budu ho hladat podla stop, chuti a voni .
    publikované: 17.12.2006 05:56:40 | autor: sygon (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :)
    pobavilo
    publikované: 18.12.2006 14:50:19 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. 2 sygon
    Je mnoho žien ale aj mužov čo sa vedia ovládnuť. Mnohé ženy si však mylne myslia že keď sa na ne muž usmeje či hodí ich smerom nejaký kompliment, už si ich predstavuje v posteli. Či už je dôvodom vlastná ješitnosť, alebo utkvelá predstava muža ako stvorenia ktoré nemyslí iné než na sex neviem. V každom prípade zadaných sa boja menej ;-)
    publikované: 18.12.2006 21:11:22 | autor: modroocko (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014