Videné modrými očami

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Čo môže teplý a ja nie

Svet mužov a žien je plný pravidiel. To smieš, toto nie, toto sa patrí a tamto nie. Vtekajú do nás s materským mliekom. Najväčšia poučkou, ba povedal by som axiomou, ktorá svieti na dievčenskej nástenke znie „Chlapi sú predátori, drž si ich od tela“.
Toto vravia otcovia svojim v ich očiach naveky nevinným dcérkam, prízvukujú im to mamky a v neposlednom rade z toho ťaží farmaceutický a spracovatelia kaučuku. Každý kto sa preštrikuje obranou a siahne na zakázané ovocie je naším hrdinom.

Gay a Scarlett JohanssonKto sú títo hrdinovia? Celebrity po ktorých hádžu ich fanynky hotelové kľúčiky. Prachatí slizkí dedkovia s miliónmi na účte? Šarmantní rebeli ktorí ich okúzlia a vtiahnu do priepasti kde sami často končia? Hipíci? A kto všetko ešte? Na koho som zabudol? Napadá vás ešte niekto? Mňa áno.

Pretože len čo sa muž stane z predátora mačiatkom v ženských rukách, všetka obrana, preventívne opatrenia, strach, obavy, podmienené reflexy a idú bokom. Áno, hovorím o mojich teplých kamarátoch. Hovorím o blažených úsmevoch žien ktoré im s úsmevom doslova vkladajú svoje neprístupné telá do dlaní. A to všetko len preto lebo tie dlane „nie sú nebezpečné“. Videl som bisexuálne ženy ktoré sa preštrikovali obranou iných žien z ľahkosťou a rýchlosťou ktorú im môže závidieť aj Beckham. A to hovorím o ženách ktoré by mi preventívne uťali obe ruky za čo i len náhodný dotyk. Priznám sa že každá príležitosť sledovať to bol pre mňa väčší pôžitok ako majstrovstvá sveta vo futbale.

Ale čo ma vlastne inšpirovalo k tomuto článku? To že som po prvý krát videl v telke ako to niekto povedal nahlas. Priznala to žena komentujúca Golden Globe Awards, a jej vyjadrenie znie: Pretože ak to spraví normálny chlap, dostane facku, ale buzíkov k tomu posmeľujeme. (Alebo „Because if the straight man is going to ??? he gets slapped, but we encourage it with gay men.)

krátke video z Golden Globe Awards so Scarlett Johansson a komentár:
http://www.thesuperficial.com/2006/01/17/video_scarlett_johansson_gets.html

celá situácia :
http://www.devilducky.com/media/41018/
 
 
<script type=text/javascript>

D/s a príslušentsvo | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014