Videné modrými očami

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

O čom snívame

Čo si ľudia v svojich sexuálnych fantáziach predstavujú najčastejšie?

ŠtatistikaPrekvapenie

Podľa dokumentu Discovery channel je rebríček 10 najobľúbenejších sexuálnych fantázií nasledovný (podotýkam že ide o fantázie, nie skutočné sexuálne správanie).
  1. Sex s 2 mužmi/ženami
  2. Voyerizmus
  3. Sex s osobou rovnakého pohlavia
  4. Exhibicionizmus
  5. Sadomasochizmus
  6. Sex v lietadle
  7. Prezliekanie sa za iné pohlavie
  8. Dominancia/submisivita
  9. Sex v zamestnaní
  10. Sex s požiarnikom, prípadne iný muž v uniforme / Sex s nevinnou školáčkou v školskej uniforme

Môj pohľad

  1. Krásna predstava, bohužiaľ mylne predpokladajúca že 2 ženy = 2 x toľko pôžitku, nehovoriac o destabilizácii vzťahu. Ako predstava je to úžasné a časté, dokonca v istej dobe mala aj konkrétne obsadenie dvojicou v svojej sexualite úplne odlišných žien. Obom som im aj len tak zo srandy povedal, no neurobil by som to ani ak by som mal tú možnosť. V obrátenom garde ju prenechávam iným ;-)
     
  2. Voyerské fantázie si môžem naplniť na niektorom z akčnejších stretnutí v rámci BDSM hnutia, ale pravdupovediac netuším čo presne by som cítil ak by som vedel že tí ľudia vedia že ich sledujem, takže opäť niečo čo je pekné ako fantázia, ale nejako extra realizovať sa mi ju nechce, aj keď mám tú možnosť
     
  3. Tak toto ma neberie, nemám problém s homofóbiou, mám niekoľko homosexuálnych priateľov, viem oceniť pekný mužský zadok alebo telo, no nie je to pre mňa sexuálne vzrušujúce. Myslím že táto predstava je skôr predstavou žien. Z troch mojich frajeriek som sa na túto tému rozprával s dvomi a obe priznali že sú časti tela (zadok, prsia, nohy ...) ktoré považujú za vzrušujúce na telách iných žien. Podotýkam že ide len o fantáziu, ani jedna z nich by nechcela mať nič vážnejšie so ženou. Ale určite sa nájdu aj takýto muži.
     
  4. Považujem sa za človeka ktorý sa rád predvádza, takže exibicionistické predstavy mám a občas ich musí Lastovička trochu krotiť, keď sa moje exibicionistké fantázie začnú realizovať akosi na jej úkor ;-)
     
  5. Ja osobne mám vysoký prah bolesti, takže ma mnoho vecí ktoré sú pre iných ľudí bolestivé pre mňa bolestivé nie sú. Napriek tomu ma predstava čistej fyzickej bolesti nevzrušuje, láka ma to len ako súčasť D/s. Na druhej strane, rád sa pretekám či uzatváram rôzne stávky alebo sa len tak bohapusto predvádzam koľko znesiem. Z opačnej strany je to podobne, vzrušuje ma vidieť ako niekto dobrovoľne trpí v mojej moci. Vzrušuje ma to keď vidím že ho to bolí, ale na druhej strane, nepotrebujem nikoho nijak zvlášť trýzniť. No vo fantázii ma vzrušuje aj predstava spôsobovania väčšej bolesti, ale aspekt spojenia z D/s tam je stále.
     
  6. Sex v lietadle som neskúšal, keď som ním letel mal som 12 rokov :-D a ani si ho nepredstavujem. Pravdupovediac, zdá sa že v našich zemepisných šírkach odpovedá tejto fantázii skôr sex vo vlaku. A keďže ja sa snažím zariadenia v tejto miestnosti dotýkať len v nevyhnutnom prípade, nemyslím že by som si aj v tej najsmelšej fantázii vedel predstaviť niečo viac než močenie na jeden nádych chvíli keďmi už bolesť v mechúre tlačí slzy do očí.
     
  7. Toto ma neberie ani kúsok. Bodka.
     
  8. Tak toto ma naopak berie až-až. Pocit (zdanlivo) absolútnej moci nad druhým človekom je opojný ako súdok vína. A naopak, byť zbavený akýchkoľvek starostí, neuvažovať nad tým čo urobím ďalej prípadne či to čo sa deje sa partnerke páči alebo nie keď som v submisívnej role je neuveriteľne oslobodzujúci a uvoľňujúci pocit.
     
  9. Nuž ja pracujem vo firme kde sú samí muži, ale vo fantázii som tu mal už veľmi pekné zamestnankyne (či už prísne šéfky alebo nešikovné sekretárky). Myslím že napríklad miesto pod stolom poskytuje takýmto fantáziám slušný priestor.
     
  10. Sex s nevinnou mladučkou dievčinou ... tato predstava je snáď večná, Nabokov by vedel rozprávať. Ja len dodáme že lákavá je aj predstava zvrhlej školáčky :-D

Zhrnutie

Z môjho pohľadu je doslova veľmi prekvapujúce že sadomasochistické predstavy sú na piatom mieste, doplnenom vynikajúcim miesto dominancie/submisivity na 8 mieste. Taktiež som čakal že sa sem prederie nejaká romantická predstava sexu na pláži a podobne, no zdá sa že ľudia sú v svojich fantáziách pekný zvrhlíci :-D
 
Ak by som to zhrnul, všetci ľudia snívajú o tom istom, líšia sa len v miere a v tom, čo nakoniec zrealizujú.
 
Našli ste si vy tú svoju fantáziu? Niečo by ste z neho vyhodili? Ako vyzerá váš rebríček?

 
<script type=text/javascript>

D/s a príslušentsvo | stály odkaz

Komentáre

  1. Sex a fantazie
    No co se týká sexu, tak je můj názor takový že je dobré si ho okořenit třeba sexem na jiných místech nebo zajímavých polohách, a nebo si s partnerkou pořídit nějaké zajímavé erotické pomůcky ne třeba takové https://kamagraprodej.net/kategorie-produktu/oddaleni-ejakulace/ stimulanty. Ale že bych měl vysloveně nějakou vybranou úchylku to nemám. Ale sex mě baví, a baví mě se zlepšovat a vymýšlet a zažívat nové věci s mojí ženou.
    publikované: 29.09.2021 07:10:34 | autor: George (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014