Videné modrými očami

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Modrooké google bomby

Čo majú spoločné výrazy nádherné prsia a uterákový deň?

Pri prezeraní si štatistiky prístupov na môj blog o ktorom som písal týždňom som spomínal že niektorí ľudia prichádzajú na môj blog po tom čo hľadajú rôzne slovné spojenia ktoré ich na moje prekvapenie zavedú sem.
 
Dnes som sa zo zvedavosti prizrel podrobnejšie na svoje umiestnenie v Google na dané frázy. Vyskúšal som teda niektoré slová ktoré sem zaviedli ľudí v máji. Toto sú aktuálne výsledky (v dobe keď prezeráte tento blog sa už mohli zmeniť).

  • nádherné prsia - 1.miesto
  • uterákový deň - 1.miesto
  • správanie podľa bontonu - 1.miesto
  • dominantno-submisivny vztah - 1.miesto
  • submisívny - 2. miesto
  • submisívny vzťah - 2. miesto
  • sexi dievča - tu som až na hanebnom 5. mieste ;-)
  • skratka BDSM - 8. miesto (fuuuuj)
  • submisívny - 9.miesto (hanba)
  • pevné prsia  - 13. miesto (s tým treba niečo urobiť)

To že ma Google považuje za experta cez prsia a sexi dievčatá mi lichotí. Nie nadarmo ma dojka kojila Pekné dievčado osemnástich rokov. (Vážené slečny, fotografie vášho poprsia zasielajte za účelom odborného posúdenia na známu adresu modroocko1@atlas.cz
 
Moja predstava dokonalého uterákového dňa je prísny zákaz akéhokoľvek oblečenia pre všetky osoby ženského pohlavia vo veku 18-35 rokov pod hrozbou verejného bičovania. Jediným prípustným "oblečením" je uterák. Takto by bola myšlienka D. Adamsa o jeho užitočnosti naplnená a určite by to prispelo aj k rýchlemu prijatiu uterákového dňa medzi štátne sviatky.
 
A nakoniec, moje fenomenálne umiestnenie v rámci D/s vzťahov je pre mňa zadosťučinením za moju dlhoročnú vedeckú prácu, desiatky príspevkov v periodikách, účasť na odborných sympóziách doma i v zahraničí, osobnú angažovanosť vo výskume  a prekladateľskú činnosť. Veď bola moja prednáška v Opus Dei, ktorá ich podnietila k "umŕtvovaniu tela" známemu z knihy Da Vinciho Kód môjho dlhoročného priateľa D. Browna. (Odborná verejnosť prepáči tento laicky výraz, samozrejme sa jedná o techniky self-bondage a ďalšie).
 
Na Nobelovu cenu to nestačí, ale ak niekto z vás vie o nejakom vhodnom grantovom programe EÚ ...

 
<script type=text/javascript>

Čo vypadlo z košíka | stály odkaz

Komentáre

  1. ???
    Hm, hm...tak sa mi zdá, že chybyčka se vloudila...slovo submisívny je z neznámeho dôvodu na 2. i na 9.mieste.
    publikované: 27.05.2006 23:03:31 | autor: Lastovička (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. cena
    ...o grante žiaľ neviem, ale posielam ti Lastovičiu čip čip-cenu :)) Prvé miesto.
    publikované: 27.05.2006 23:04:44 | autor: Lastovička (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. 2 Lastovička
    Nuž pani učiteľka, Vám nič neunikne ;-) Som lenivý pátrať čo malo byť na druhom mieste a čo na deviatom, nechám to tak ako to je aj s chybou, ono sa to umiestnenie aj tak mení, momentálne som na "submisívny" na siedmom mieste ;-)

    FYI: Na "Odročený čas" je tvoj blog prvý ;-)
    publikované: 28.05.2006 14:51:25 | autor: Modroočko (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Krásná prsa
    Já nějak nechápu o co tu jde. Může my to někdo vysvětlit? Jedná se o nějakou soutěž sexy dívek? S pěknými prsy nebo nevím.. a nebo je to soutěž o nejkrásnější prsa? Ale nevidím nikde fotky, Toby mě zajímalo, podle čeho porota hodnotila a jestli tam byli třeba i dívky které byli na takovém zákroku https://nova-prsa.cz/modelace-prsou-po-porodu/ jen čistě ze zajímavostí.
    publikované: 23.06.2021 13:54:29 | autor: Vlasta (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014