Videné modrými očami

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Lingerie-fest

Sledujete módne trendy v oblasti dámskeho spodného prádla? Ja chtiac či nechtiac áno.
V našej firme často pracujú brigádnici. Nakoľko sa obvykle jedná o prácu ktorá si vyžaduje trpezlivosť a presnosť, je medzi nimi pomerne veľa dievčat. Ja sám Skoro ako v prácizastávam názor že na spodnom prádle nie je nič zahanbujúce, ale aj tak by malo v práci zostať v nohaviciach. Teda najmä to pánske, to druhé samozrejme oko znalca poteší :-D. Odlišného názoru sú ale zjavne módny návrhári, ktorí neustále skracujú dámske sukne zdola a nohavice z hora. Dievča s pekným zadkom, bruškom, prípadne krížami s tetovaním vyzerá v bedrových nohaviciach neskutočne sexi (Lastovička najviac, samozrejme), majú ale ešte jednu vlastnosť. Len čo sa ich nositeľka predkloní, podotýkam že kvôli práci, ich strih zabezpečí ničím nerušený výhľad tam kam sa samozrejme nepozerám. Ale ak by som sa pozrel tento mesiac, videl by som že momentálne letí biela a pastelové farby, bol by tam jeden exemplár okrovej v polopriesvitnom prevedení, samozrejme čierna je stále in. Čo sa týka strihu, tanga verzus klasika by vyšli pol na pol. Jasne že sa občas sa nájde aj  taká,  u ktorej by sa o existencii nohavičiek dalo s úspechom pochybovať. A ak k tomu ešte pridám bradavky ktoré sa očivividne snažia pretlačiť von z tenučkého polopriesvitného trička, je jasné že problémy s koncentráciou inač čisto mužského osadenia našej firmy viedli k tomu že sme v záujme nášho dobra presunuli pracovisko brigádnikov do samostatnej miestnosti. Najmä po tom čo som nedávno zistil že tie nohavice sa odchyľujú aj vpredu ;-).
 
Pre škodoradostných dodávam že tomu v žiadnom prípade nepredchádzal pohľad na brigádnika v tangách, tým sa našťastie darí udržať nohavice na zadku.

Už sa teším až príde móda mini-, mikro- a nanonohavičiek. Nanonohavičky! Ako krásne to znie! Asi by som si to mal nechať patentovať, všetci vravia že v nanotechnológiach je budúcnosť. Už vidím pred sebou celú produktovú radu nano. Samozrejme počítam aj s expanziou na zahranične trhy s kolekciou nanopanties a nanobra. Wonderbra tras sa!
 
 
<script type=text/javascript>

Americký sen | stály odkaz

Komentáre

  1. :))
    no ten koniec ma rozosmial
    publikované: 29.09.2005 14:53:58 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. 2 lulla
    veru, povodne to tam ani nemalo byt, ale tak sa mi zapacilo to slovo "nanonohavicky" a koncepcia nanomody ze som jej musel venovat aspon par riadkov :-)
    publikované: 29.09.2005 15:43:49 | autor: Modroočko (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014