Videné modrými očami

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ako som odolal vábeniu modelingu

Aj keď mi obe moje frajerky naznačili že sa im páčia opice a že ja vyzerám na hrudi skôr ako oparené kura, na hlave mám vlasov viac než dosť.
Sexi chlapíkVzhľadom na moju konzervatívnu povahu od kedy si pamätám (už to bude tak 2-3 roky) chodievam do toho istého holičstva. Nie je potrebné nič hovoriť, strihajú ma vždy rovnako bez ohľadu na to čo poviem, takže ono je to skôr automat na stokorunu než holičstvo.
 
Sedím na stoličke s vlasmi ako stroskotanec, vlasy a brada mi splývajú do jednej chlpatej gule, už sa teším kedy opäť uvidím svoju tvár. Prv než mi prvý krát zastrihne do ucha (zvyk-nezvyk, fakt by som mal skúsiť či to tak robia aj inde), v momente keď už cítim chladné čeľuste na mojom boltci, bohužiaľ tesne po tom čo som si už trochu strachom ucvrkol do gatí, presne v tom momente sa nožnice zastavia. Tak čo, dnes uši nestriháme? Pomyslím si. Ale nie, striháme, to len jej prišlo ľúto strihať ma pred medzinárodnou kaderníckou súťažou. Zúčastniť sa jej má nejaké mladé dievča a ja by som sa jej hodil (zatiaľ tak nezáväzne) ako model. Súťaž bude o dva týždne v Maďarsku. Chvíľu váham, ale nakoniec si poviem prečo nie a súhlasím zo stretnutím ďalší deň.
 
S hniezdom na hlave a nožnicami zabodnutými vo vlasoch odchádzam predstavujúc si davy fanyniek pištiacich pri každom pootočení mojej hlavy. Všade okolo mňa lietajú tango nohavičky s kúskom látky stačiacim sotva nato aby na ne bolo možné napísať telefónne číslo na záchranku tesnopisom.
 
Ďalší deň na stretnutie samozrejme zabudnem, ale nakoniec až tak veľmi nemeškám, pár prevrátených stareniek je však svedkom zhonu v akom som sa rútil mestom. Pozriem na kočku ktorá ma má strihať, sympatie by tu boli, až budem slávny, nezabudnem ju spomenúť v svojich pamätiach. Honorár aj ostatné podmienky mi vyhovujú, už sa vidím stúpať k výšinám, keď ma ako delová guľa zrazí „tri farby na hlave“. Chvíľu mi trvá kým sa preberiem zo svojej slávnej budúcnosti a nechám si vetu „Podmienkou pre účes v druhom kole sú tri farby na hlave.“ Samozrejme, použijú sa farby ktoré sa časom stratia, ale predstava ako behám s rozkvitnutou lúkou na hlave je na mňa priveľa. Smutne sklopím zrak a odplazím sa preč.
 
Ehm. Ako som sa dozvedel minulý týždeň, skončila druhá, určite postúpila do finále ktoré bude pri mojom šťastí kdesi na Hawaji. Mám to ja ale smolu.
 
 
 
 
<script type=text/javascript>

Čo vypadlo z košíka | stály odkaz

Komentáre

  1. ja jaj
    ako mozes nevyuzit takuto skvelu prilezitost??? pri najhorsom by ti tam cvrkla cervenu, ciernu a bielu a mas po probleme! a navyse by ta krasne ostrihala! a este k tomu zadarmo! jo joj, nad muzskym osadenstvom mi zostava rozum stat...
    publikované: 07.05.2006 15:44:43 | autor: Lucia (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :))
    no aspon mas ten svoj standard
    publikované: 07.05.2006 20:45:23 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. 2 Lucia
    No ja som presvedceny ze cierna hlava s jednym bielym a jednym cervenym pramienkom nebola jej predstava troch farieb na hlave ;-)
    publikované: 08.05.2006 13:01:54 | autor: Modroocko (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. 2 lulla
    To hej, ved som na jeho vytvorenie spotreboval 2 frajerky, ale teraz sa ho drzim ;-)
    publikované: 08.05.2006 13:06:50 | autor: Modroocko (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. modreemu oku
    hm, hm..pomaly lutujem, ze som ta na to neukecala...ze som si ja nechala ujst taku prilezitost...ved si za kazdu srandu, ci nie? Aj farebne vlasy by boli taky maly uletik, nieco na sposob uterakoveho dna, len trochu pestrejsie...
    publikované: 09.05.2006 09:26:51 | autor: Lastovicka (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. 2 Lastovička
    No, ja som uz svoju možnosť premeškal, ale ty máš ešte šancu. Keď dôjdeš najbližšie zafarbím ti vlasy vo farbách štátnej vlajky, keď už sú tie MS v hokeji ;-)
    publikované: 09.05.2006 10:39:22 | autor: Modroocko (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. nie nie
    nie nie, ja myslím, že predsa len zafarbíme teba :))
    publikované: 10.05.2006 19:36:23 | autor: Lastovicka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014