Videné modrými očami

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Úvod do mojich kamalásiek

Citim že prv než začnem písať prihody o mojich kamalaskach je asi najlepšie aspoň stručne ich predstaviť, pre začiatok Lastovičku, Koníka, Slniečko.

Definícia kamalásky

Kamaláskou volám každé dievča ktoré spadá do aspoň jednej z nasledujúcich skupín

  1. Ja by som chcel s ňou chodiť, ona so mnou tiež, vyhovujeme si, máme sa o čom porozpravať, važime si jeden druhého, máme podobné názory, ... ale nie je tam z jednej ci druhej strany sexuálna priťažlivosť či iskra ktorá by vynikajúce kamarastvo zmenila na randenie.
  2. Vôbec netuším čo ku mne cíti a ona netuší čo k nej cítim ja (lebo to ani ja sám vlastne neviem), občas sa stretneme, pokecáme, poflirtujeme a obaja si vravime Milujem Ťa s výrazom v tvári z ktorého nie je jasne či je to žart alebo to myslíme vážne.

Koník

Koník je moja bývala priateľka, spadá do skupiny 1 (aký to paradox, chodili sme spolu vyse roka). Šarmantná, krásna, inteligentná, vynimočne pracovitá, vtipná, vždy pripravená vysrijiť si žart zo seba či iných, citlivá ale občas nediplomatická, posadnutá jazdou na koni a všetkým čo sa koní týka. Vysoká, nádherné prsia, úžasný zadok, úsmev pre ktorý muži vraždia, vlasy ako chvost mustanga a zbytočné komplexy (napr. jej prsia) pre ktoré by som zase chcel zavraždiť ja ju. Nadšená turistka. V sexe vášnivá keď mú chuť, hrozne zakomplexovaná inokedy, skor dominantna ako submisívna, ale D/s ju nejako extra neláka, no myslím že až sa zbaví komplexov, možno sa to zmení. Momentálne (maj 2005) si hľadá kamarátov čo s ňou nebudu chciet časom chodiť, aj keď ona sama priznáva že vlastne chce nájsť ľudí ktorých bude postupne spoznávať a neskôr sa može kde-čo zmeniť.

Lastovička

Taktiež spadá do kategórie 1. Šarmantná, pekná, inteligentná, príležitostný bohém ale zvyčajný perfekcionalista, vtipná a veselá keď je vyspatá a najedená, no zlostná keď je unavená či hladná, individualista ktorý sa obklopuje starostlivo vybranými priateľmi. Od malička sa na svet pozerá očami predčasne dospelej osoby, večná provokatérka, jej životným krédom je "No sport!" ale aj tak je chudá ako keňský bežec. Anjelske telo s diablikom vo vnútri, krásne prsia za každých okolnosti a všetkých uhlov, zadok ktorý jej závidi aj Jenifer Lopezová, nohy až po samé nebesia, zdravo zaľúbená do svojho tela ktoré rada hýčka horúcou sprchou a krémikmi. D/s je pre ňu nevyhnutnou súčasťou sexuálneho života. Momentálne (máj 2005) si zháňa frajera ktorý spĺňa jej požiadavky a dlhodobo sa zdržiava na území SR alebo ČR, ale ako vraví, nikto nechce vzťah, všetci chcú sex :-(.

Slniečko

Najprv som s ňou chcel chodiť, ostali sme kamaráti, neskôr sme spolu bývali (ako kamaráti), teraz bývame každý zvlášť, spadá do kategórie 2. Jej špecialitou je medziriadková kontextová šifrovaná naznačovaná komunikácia. Pohotová, vtipná, starostliva, ba priam až materský ochranárska, na stretnutie s ňou sa vďaka jej programu nabitému množstvom stretnutí s kamarátmi a kamarátkami je priam nemožné dostať v termíne kratšom než mesiac, inteligentná, provokatérka, sebavedomá no citlivá. Jej nádherne vyšportované telo je stvorené na každý mysliteľný hriech a tiež niekoľko nemysliteľných, pevné prsia akurátnej veľkosti nedajú niekoľkým mužov z jej okolia spať (musím podotknúť že nie som nijako vysadený na prsia, je to proste zhoda okolností :-), zamilovaná do bižutérie, šperkov a  iných doplnkov. O D/s snáď ani netuší. Jej partnerský stav mi nie je v súčasnosti známy.

Doplnenie

Všetky uvedené kamalásky sa navzájom poznajú, ak keď všetky tri sa ešte naraz nestretli.

<script type=text/javascript> Doplnenie 2

Nakoniec som Lastovičku predsa len ukecal, snáď aspoň na 40 šťastných rokov.


Kamalásky | stály odkaz

Komentáre

  1. .
    Co je prosim ta D/s???
    publikované: 23.05.2005 15:36:31 | autor: eva (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Čo je D/s? Vysvetlenie
    D/s skratka pre Dominantno/submisívny vzťah. Ide o sexuálnu aktivitu kde jeden z partnerov považuje za sexuálne vzrušujúce byť v dominantnej úlohe, druhého partnera naopak láka submisívna rola.

    Mohol by som Ti ďalej písať o čo ide, ale už to raz (a podľa mňa geniálne) napísal niekto iný. Prečítaj si tento článok: http://www.bdsm.cz/Articles/clanky/zacatecnici/clanek-72.aspx
    publikované: 23.05.2005 16:07:35 | autor: modroocko (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Len oparvujem e-mail
    V predchadzajúcom komentári mam uvedený chybný e-mail. Správny je modroocko1@atlas.cz
    publikované: 23.05.2005 16:10:13 | autor: modroocko (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Vdaka
    za vysvetlenie.
    publikované: 23.05.2005 16:30:25 | autor: eva (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. velmi pekny textik
    tvoje kamalasky musia byt stastne ze ta maju, ked o nich vies takto pisat...

    d/s nemusim... i ked... :o.)
    publikované: 23.05.2005 16:55:02 | autor: ywana (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. posli adresu niektorej z nich
    nech je aspon sranda..:)
    publikované: 23.05.2005 17:12:34 | autor: x-man (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. 2 x-man
    Aj by som ti dal kontakt na nich, ale sú zaradené do programu na ochranu utajovaných svedkov ;-D
    publikované: 23.05.2005 20:00:21 | autor: modroocko (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. ..
    uvod mas, uz len jadro a zaver
    publikované: 28.09.2005 15:36:24 | autor: lucka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014