Videné modrými očami

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

BDSM v praxi 7 – Skutočný príbeh Katky a Karla

Dlho som zvažoval čo vybrať do časti v ktorej slogan „BDSM v praxi“ naplním doslovne. Keďže si vážim svoje aj cudzie súkromie, potreboval som vymyslieť fiktívne osoby a na ich príklade popísať niektoré aspekty a BDSM aktivity. Na správne pochopenie je dôležité poznať aspoň základ toho čo ich motivuje k tomu, aby konali tak ako konajú. Snažil som sa to udržať na minime, aby sa z toho miesto popisu BDSM nestal ich životopis. Takže v krajine kde bolo tam bolo ...

Ich príbeh

Je piatok, takmer sedem hodín večer, keď sa Karol vracia unavený domov. Projekt na ktorom pracuje je v sklze a už druhý týždeň sa vracia domov neskoro a uťahaný ako kôň. Budúci piatok je termín odovzdania. Ak sa už nič nepokazí, to najhoršie čo ho čaká je víkend v práci.
 
Len čo vojde dnu, vrhne sa mu okolo krku manželka. Teda vrhne, skôr ho treba podopierať aby nespadol únavou, než že by sa mu niekto mohol zavesiť na krk. Nejaká je vystrojená. Spomenie si prečo. Na dnes jej sľúbil že pôjdu spolu kúpiť bežecké topánky. Snáď nechce ...

Chce. Pôjde, ak je to naozaj tak dôležité.

O týždeň neskôr.

Projekt je úspešne odovzdaný. Spravili si s kolegami menšiu oslavu, Katke zavolal nech ho s večerou nečaká. Potichu za sebou zavrie dvere, je takmer polnoc. Len čo zapáli svetlo na chodbe, niečo mu na nej nesadí. Spanking inštruktorV poslednej dobe sa vracal domov v kóme, takže sa sústredil len na zubnú kefku a posteľ. Hm, mal by prísť na to čo mu na tej chodbe nesedí, ináč ho zajtra zožerie zaživa. Že tie ženské musia furt niečo vylepšovať! Prepočíta obrazy na stenách, nábytok sa zdá tiež byť tak kde vždy bol. Skontroluje koberec. Nie, ani to nie je ono. Vo chvíli keď už to vzdáva mu padne pohľad na škatuľu s bežeckými topánkami. Topánkami, nákup ktorých nemohol minulý piatok počkať a napriek tomu ešte neboli použité.
 
Mieri do spálne. Skloní sa k spiacej Katke a chvíľu na ňu hľadí. Rozmýšľa. V šere pouličnej lampy vidí ako je celá skrytá pod perinou. Vždy takto spáva keď je doma sama. Akoby sa poď ňou skrývala pred celým svetom. Váha, ale nakoniec sa rozhodne. Pohladí ju po vlasoch a pobozká na pery. Katka pootvorí oči a usmeje sa naňho. Vtlačí jej bozk na šiju, miesto kde to má tak rada, a potom jej zašepká do ucha. „Máš päť minút na to aby si sa vychystala. Ideš si zabehať. Čakám ťa, a je mi jedno čo si stihneš obliecť, pre mňa za mňa budeš behať aj holá. Päť minút! “
 
Chvíľu na neho pozerá ako keby nerozumela čo hovorí. Nakoniec pochopí, chce niečo povedať, ale Karol jej priloží prst na pery. „Čas beží.“ Z postele vyskočí ako srnka. Hľadaním spodného prádla sa nezdržuje. Každá sekunda sa zíde, potrebuje si ešte navliecť šnúrky do topánok. Stihla to.

Na tisícpäťsto metrovú trať má limit šesť a pol minúty, ani o sekundu viac. To by mala zvládnuť, stačí si dobre rozvrhnúť sily. Po štvrtom okruhu si už taká istá nie je. Na posledné dve kolá má dve minúty. Vždy keď okolo neho prebieha, zakričí jej čas a neodpustí si „Pridaj, neulievaj sa!“ Pripadá si ako v sne so sadistickým telocvikárom. Hotová nočná mora. Posledný okruh a ostáva necelá minúta. To sa nedá stihnúť. Je tma ako vo vreci, sotva na ňu môže celý čas vidieť. Keď si myslí že už je dosť ďaleko prudko odbočí z trate a prebehne naprieč trávnikom. Mala to spraviť aj minulé kolo, teraz si už asi nepomôže. Výsledný čas 6:42.

Súd

Už sa teší na sprchu, dvanásť sekúnd navyše, to nie je také zlé. Sotva na ňu dopadne prvých pár kvapiek, Karol vojde do kúpeľne a so slovami „Kým to nebudeš mať načas, budeš sa otužovať“ jej vypne teplú. Má pocit ako keby sa nahá váľala v snehu. Nikdy by nepovedala že voda môže byť tak studená.

Karol ju čaká v spálni. Myslela že už bude v pyžame, ale miesto toho je ešte stále oblečený a v ruke drží remeň.
- Nechceš mi niečo povedať? S niečím sa mi priznať?
- Nie.
- Naozaj?
- Nie. Vôbec netuším čo máš namysli.
- Nie ...? Nasleduje chvíľa ticha „Videl som ako si si skrátila ten posledný okruh“.
Remeňom pokývne na miesto vedľa postele. Katka si ihneď dá poslušne dole župan, nahá sa predkloní a rukami chytí čela postele. Pevný zadok má napnutý a rozkročene nohy ukazujú každý detail jej vyholeného pohlavia. Nikdy sa neprestala hanbiť za pohľad ktorý mu takto ponúka.
 
Karol tisíckrát opakovaným pohybom prehne kožený remeň na polovičku a postaví sa za ňu.
- Vieš prečo dostaneš?
- Skrátila som si trať, zamumlala Katka.
- A ešte?
- Aj za to že som klamala.
Zľahka jej prejde dlaňou po hebkej napnutej pokožke. Ešte stále je studená. Dlho nebude. „Za to skracovanie dostaneš 25 rán remeňom. Začni počítať.“

Trest

V duchu sa pripraví na to čo ju čaká. Rany odpočítava dopredu. Je to ako keby si každú z nich poprosila. „Jeden“. Remeň zasviští vzduchom a s hlasným plesnutím dopadne na Katkin zadok. Trochu sebou cukne. „Dva“. Ďalšia rana mieri o kúsok nižšie, bieleho miesta je ešte dosť. Desať červených pruhov rozmiestených od stehien až po kríže znamená výmenu strany. Tento krát budú rany dopadať na trochu iným uhlom. U remeňa na tom tak nezáleží, ale zvyk je zvyk. Silu a miesto jednotlivých úderov mení aby nevedela kam a aký silný bude ďalší.
 
Po šestnástej rane sa pravou rukou chytí za zadok. Bez zaváhania ju okamžite šľahne remeňom priamo cez prsia. Úderu na ne teraz nič nebráni. Rana nie je silná, ale aj tak sa jej na chvíľu podlomia kolena. Rukou jej siahne medzi nohy a pridvihne ju. Nemôže si nevšimnúť mokro ktoré mu ostane na dlani. „Takže tebe sa to páči? Mala by si sa hanbiť!“ Počká kým dá ruku na miesto. „Sedemnásť, osemnásť, devätnásť, dvadsať.“
 
Na posledných piatich si vždy dá záležať. Vie to aj Katka. Rana číslo dvadsaťjeden je silnejšia ako tie predtým. Koniec remeňa dopadne na jej pravú polovičku a rozvlní celý jej zadok. Ďalšia dopadne na spodný okraj zadku, takmer na stehná a je ešte o čosi silnejšia. Posledne dve nechali dve viditeľné značky napriek tomu že už má celý zadok červený. Opäť čosi pridá na sile, ešte stále môže udrieť oveľa viac, ale aj tak musí Katka zatnúť zuby aby hlasne nezastonala. Predposledný uder skončí s mľasknutím a počuteľným syknutím. „Dvadsaťpäť“ Dve sekundy sa nič nedeje, ako keby zabudol že treba dať ešte jeden keď priletí prudká jedovka a vyrobí červený škrtanec naprieč celým zadkom.

„Odmena“ za klamstvo

- Za to že si mi do očí klamala dostaneš ďalších 10 medzi nohy. Rezolútne prehlási Karol.
- Prosím, nie, nie medzi nohy, tam to strašne bolí ...
- Zaslúžiš si!
- Spravím ti takú fajku akú si ešte nikdy nemal. Začne vyjednávať Katka.
Dnes mám skvelý deň, pomyslí si Karol. Nech sa mi už nikdy nepostaví, ak tu fajku nebudem mať tak či tak. „Takže si myslíš že tvoje klamstvo si nezaslúži trest? Že to môžem nechať len tak?“
- Nie, ale keď ...
- Zaslúžiš si teda tých desať medzi nohy?
- Áno, potichučky povie Katka.
- Tak sa priprav, keď to musí byť.
Karol skrúti polovičku remeňa a zovrie ju v dlani, nechce aby bol prehnutý dvojmo. Bol by zbytočne ťažký, ľahko sa potom udrie prisilno. Zľahka ním poklepe po vnútornej strane stehien aby sa rozkročila ešte viac. Konečne je s jej pozíciou spokojný. Postaví sa priamo za ňu, trochu upraví vzdialenosť aby koniec remeňa dopadal priamo na jej lono. 
 
Prvé tri rany dáva pomaličky, pozorne sleduje každú jej reakciu. Vidí ako bojuje po každej z nich o opätovné získanie sebakontroly. Keď vidí ako sa mu ponúka, ako s pokorou príma svoj trest, vzrušením sa podlamujú kolena aj jemu. Pridá ďalšie štyri rany. Každá z nich musela riadne bolieť. „Posledné tri“. Oznamuje. Najprv ťa ale musím utrieť, lebo mi zasviníš remeň. Zoberie papierovú vreckovku a dôkladne je ňou vyutiera rozkrok a stehná. „Zatni zuby, na tých si dám záležať“. Zľahka ju tľapne rukou cez bohato prekrvené pysky a začne. Posledná rana sa obtrie o stehno, remeň sa pootočí a nešťastne dopadne hranou priamo na jej klitoris. V prvej chvíli ju chce objať a pohladiť, takto to nechcel. Namiesto toho sa ovládne, dá jej šancu dať sa dokopy samej.

O päť minú neskôr

Obaja ležia prikrytí pod perinou, natlačení do seba ako dve lyžičky. Cíti jej horúci zadok na svojom bruchu a občasné jemné pošklbávanie v penise. Rukou jej prejde po líci. Pri dotyku jeho rúk, ktoré dokážu tak nežne hladiť a zároveň tak vzrušujúco trestať, sa jej zachveje celé telo. Privonia k jej vlasom a a ešte pevnejšie si ju privinie.
- Bolelo to veľmi? Musel som, nedala si mi na výber. Aj keď páčiť sa mi to teda páčilo, prizná sa Karol
- Viem, zaslúžila som si. Veľmi ťa ľúbim. Mrzí ma že som podvádzala.
- Dostala si trest, teraz je to za nami. Ale myslím že by si predsa ešte mala niečo dokončiť ...

Rozbor poviedky

Karol je dominantný, Katka submisívna. Napriek tomu ho Katka neoslovuje pane, ani sa mu nehlási ako vojaci v americkom filme. D/s vzťah môže fungovať bez toho. Popísaná situácia nie je súčasťou sexuálneho styku, takže v ich prípade majú obaja záujem o zaradenie D/s aj do ostatných častí života. Páči sa im psychická dominancia a spanking.
 
Katka chce začať behať, ale nerozhýbe sa k tomu ani po týždni. Karol to vidí a správne to pochopí ako priestor kde môže svojej manželke pomôcť, trochu ju popostrčiť. Preto ju vyženie von behať v tak neskorý čas. Je veľmi pravdepodobné že minimálne nejaký čas by si udržal kontrolu nad tým či bola behať alebo nie. Takmer určite by Katka začala behať pravidelne. Uvedomovala by si, že aj keď sa jej nie vždy chce, občas sa treba prinútiť. Karolov dohľad môže byť tým čo jej dá silu spraviť niečo čo považuje za správne, ale nechce sa jej do toho.
 
V príde že Katka by mala vážne dôvody prečo nebola behať, mala šancu v ktorejkoľvek chvíli manžela zastaviť stopkou. Či už keď ju zobudil, ale aj pri hociktorom z trestov ak by sa necítila vinná, prípadne by bola presvedčená že jej trest je neadekvátny tomu čo spravila.
 
V priebehu trestu Karol neustále dbal na psychický aspekt celej situácie. Dal si záležať aby vedela za čo ju trestá, aby trest prijala dobrovoľne a aby sa s ním stotožnila. Pokiaľ Katka nie je masochistka, tak v priebehu trestu nebola vzrušená z toho že ju niečo bolí, ale z toho že cítila Karlovu lásku, starostlivosť, pozornosť a ochotu pomôcť jej ak na niečo nemá dostatok síl sama. Veď nakoniec, Karol by možno tiež radšej šiel po únavnom týždni čím skôr spať a miesto toho sa pre ňu obetoval a venoval jej čas aj keď bol uťahaný.

Celý čas spolu komunikujú, obaja partneri vnímajú pocity druhého partnera a prispôsobujú tomu svoje jednanie. Napríklad Karol dal Katke utieraním jej rozkroku po siedmej rane čas, aby sa vydýchala a nabrala sily na posledné tri rany. Opasku by sa aj bez toho nič nestalo.
 
Takéto správanie napĺňa tri hlavné zásady BDSM. – bezpečne, zdravo, konsenzuálne.

Za cenné postrehy a pripomienky k tomuto článku by som rád poďakoval Lastovičke.
 
V ďalšej, pravdepodobne poslednej, časti stručne popíšem niekoľko z bežných BDSM aktivít.
 
 
Ostatné časti 
BDSM v praxi 0 - Predslov
BDSM v praxi 1 - Comming out - časť 1
BDSM v praxi 2 - Comming out - časť 2
 
 

D/s a príslušentsvo | stály odkaz

Komentáre

  1. By ma zaujímalo
    či už niekto niečo také zažil?
    publikované: 27.11.2006 10:51:39 | autor: Andrea (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. pre Andreu..
    ...niečo podobné...a tajne dúfam, že ešte zažijem...
    publikované: 27.11.2006 17:49:24 | autor: Lastovička (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. 4 all
    ...k D/s vzťahu takéto zážitky jednoducho patria:)
    Čosi ako večera pri sviečkach s červeným vínom pre vanilkáčov...
    publikované: 29.11.2006 02:16:19 | autor: bianca (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. pre biancu
    Mne sa ani večera pri sviečkach s červeným vínom nezdá na zahodenie. A to sa za "vanilkáčku" nepovažujem. Hlavne si myslím, že každému podľa jeho chuti...Čo do pomôcok, činností či nápojov :)
    publikované: 29.11.2006 09:54:09 | autor: Lastovička (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. 2 Lastovicka, bianca
    Nehovoriac o tom na čo všetko o sa dá použiť sviečka ;-)
    publikované: 29.11.2006 14:02:23 | autor: modroocko (e-mail, web, autorizovaný)
  6. veru
    ..celkom pekne ti pracuje fantázia :) nakoniec, kto vraví, že musia obaja pri tej večeri sedieť :) Ona môže kľačať a dolievať mu víno :))
    publikované: 29.11.2006 14:29:39 | autor: Lastovicka (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. 2 Lastovicka
    Samozrejme. A navyše, on jej môže občas niečo dať do pusy.

    Druhá vec je že pri takejto večeri je pre jej dôstojný priebeh dôležite aj správne (ne)ošatenie dámy na kolenách.
    publikované: 29.11.2006 14:39:07 | autor: modroocko (e-mail, web, autorizovaný)
  8. 4 all
    Nevravim, ze romanticka vecera nie je fajn vec...nuz ale to, co sa opisuje neskor patri do D/s vztahu:)
    Prirovnavala som zazitok z pribehu k predohre, ktora by mohla byt vo vanilkovom vztahu ekvivalentom romantickej veceri pri svieckach:)napriklad...
    publikované: 01.12.2006 03:09:04 | autor: bianca (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. 2 bianca
    Ohľadne toho ako Lastovička zmenila romantickú večeru pri sviečkách na D/s poviem len toľko, že zopár ich bolo a Lastovičku pri nich vždy nejako viac zaujímalo viac to čo ma na tanieri než D/s. Zjavne bola dosýta najedena ked to komentovala, to už myslela na iné veci ;-)

    Ale treba ju za to pochváliť, lebo predstava je to veľmi pekná.Páči sa mi ak sa sexualita vinie ako tenka stužka naprieč všeličím možný, nechcem len jednu gýčovitú ostužtičkovanú posteľ :-D

    Ináč, máš s takouto "predohrou" či D/s všeobecne nejaké skúsenosti? Prípadne, láka ťa to vyskúšať?
    publikované: 01.12.2006 09:00:48 | autor: modroocko (e-mail, web, autorizovaný)
  10. modroockovi
    Ako kazdy vztah je aj ten moj specificky a kazdy z nas ma iny nazor na to, co je to predohra v D/s, ci BDSM a vsetci mame vlastne hranice, ktore sem tam prekrocime:)...ja by som o sebe napisala, ze skusenosti mam, i ked niekto druhy by si mozno pomyslel nieco ine...ale aby som to zovseobecnila...tieto veci mi nie su cudzie a praktikujem ich:)
    publikované: 08.12.2006 17:11:25 | autor: bianca (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014